Over ons...

Jerymias Pirsouw-Van der Wal

 

“Ik geef fysieke bootcamp en mentale sporthypnose trainingen in en rond de stad Groningen. Voorheen werkte ik als vastgoedbeheerder en heb ik geleerd dat veel gebreken in huisvesting voortkwamen uit keuzes vanuit het verleden. Daar wilde ik altijd wat aan doen, maar nu met de belangrijkste huisvesting die er is! Je eigen fysieke en mentale lichaam.

Nu gebruik ik mijn 30 jaar ervaring in hetzelfde principe om je lichaam goed te beheren en te beheersen. Daarnaast heb ik kennis en ervaring als sportinstructeur en coach om op een laagdrempelige manier mensen op een gezonde en bewuste manier hun lichaam en brein zo goed mogelijk te gebruiken. Ik geef fysieke groepstrainingen, personal training en mentale coaching, zodat jij op een gezonde manier in beweging blijft.

Mijn vrouw Trea van der Wal-Pirsouw regelt de facilitaire  zaken en samen hebben we hypnofit® opgericht, omdat wij zeker weten dat je meer kan dan je denkt.

Maak kennis met hypnofit®…want waarom moeilijk doen als het samen kan!


Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)

Beweging zit tussen je oren, om de essentie hiervan te ontdekken ben ik diverse opleidingen gaan volgen. Onderstaande opleidingen heb ik met goed gevolg afgerond:

  • NLP Master IANLP - gecertificeerd door "The International Association for NLP"
  • Time Line Therapy® Practitioner -  gecertificeerd door "The Time Line Therapy Association" 
  • Hypnose Coach - gecertificeerd door "The American Board of Hypnotherapy"
  • Master Practitioner of Hypnotherapy - gecertificeerd door "The American Board of Hypnotherapy" 


SPORT

In sport ben ik van jongs af aan opgegroeid met een diversiteit aan sporten. Dat begon op jonge leeftijd met voetbal en ging door met ijshocky en judo. Toen ik naar de middelbare school ging wilde ik meer uitdaging en vond deze in het full-contact karate en thai- en kickboksen. In het thai- en kickboksen heb ik nog een aantal wedstrijden mogen doen tot in de C-klasse en ik gaf inmiddels al training aan de beginnelingen....en toen kwam werk, verantwoordelijkheid en representativiteit. Dit heb ik nog enigszins weten op te lossen met Jiujitsu, maar als je eenmaal full-contact heb ervaren wordt semi-contact op die leeftijd toch een uitdaging.


Dit maakte plaatst voor de Gym.....gewichten. En hier miste ik iets...de duurbeweging. Zo kwam ik via een goede vriend in aanraking met de schietsport. Nu zul je zeggen als er een sport is waarbij je statisch moet zijn.....integendeel, ik wist mij te richten op de meest uitdagende vorm van 'mind over body'...de zomerbiathlon. Een parcours van 6 km hardlopen met schietmomenten op klepschijven. En dit werd nog uitdagender met de Target Sprint, 3x 400 meter hardlopen met twee schietmomenten. Met een hartslag van 160 op 10 meter afstand een klepschijf raken van een diameter van 1,5 cm met een pelletkogeltje van 4,5 mm....je mag pas vertrekken als je alle 5 de kleppen hebt geraakt. Na 5 jaar eveneens voorzitter te zijn geweest van Schietsportvereniging Helpman kwam het besluit om verder te gaan.


In mijn omgeving in Ten Post kwam ik uit in een Survivalvereniging toen nog in oprichting in Stedum. Hardlopen in combinatie met touwklimmen, apehangen, door sloten noem maar op...cool! Hierin zit ook weer een groot deel van het mentale aspect, want de grootste hindernis ben ik natuurlijk zelf. Mijn ambitie was om in elk geval een wedstrijdsurvivalrunner te worden. Voor de kenners onder ons, dat blauwe survivalshirtje. Hiervoor moest ik wel serieus aan de bak, want 6 survivalruns op 8 tot 9 km 'recreatief - zwaar' was er geen hulp bij de hindernissen, moest je alles alleen doen en was het toch wel even doorbijten, maar het shirtje is er. Ik merkte wel dat ik het leuk vond om mensen iets te leren, hindernissen te nemen en te overwinnen, ik werd trainer en heb hier een leuke leerzame periode gehad.


Als je bovenstaande verhaal hebt gelezen kun je zien waaruit hypnofit® is ontstaan en wat de essentie daarvan is. Nu je weet wie ik ben, hoop ik graag eens op een sportieve manier kennis met jou te maken en ben ik benieuwd naar jouw verhaal.

Met sportieve groet.


KENNISMAKINGSLES
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn