Kick & Punch 

Welkom bij Kick & Punch - het revolutionaire sportconcept dat jouw fitnessroutine naar een hoger niveau tilt! Bij Kick & Punch combineren we de kracht van boksen en kickboksen met de frisse buitenlucht, voor een onvergetelijke en effectieve trainingservaring.

Kick & Punch Volwassenen Ten Post


Stel je voor: je staat op een prachtige locatie, omringd door de natuur, met een bokszak voor je. De zon schijnt op je gezicht terwijl je je klaarmaakt voor een explosieve workout. Het geluid van je stoten en trappen vult de lucht, en je voelt de adrenaline door je aderen stromen. Dit is Kick & Punch. Onze bokszaktrainingen zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen te vergroten. Elke stoot en trap die je op de bokszak uitvoert, versterkt niet alleen je spieren, maar ook je mentale veerkracht. Je zult merken dat je stress vermindert en je energieniveau verhoogt na elke sessie.


"Wat Kick & Punch uniek maakt, is de combinatie van de bevrijdende buitenomgeving en de technieken uit de vechtsport. Weg met de monotone sportschoolroutines en de eentonige loopbanden! Hier vind je een dynamische en interactieve training die je uitdaagt en motiveert. Bovendien verbetert het trainen in de buitenlucht je concentratie, vitaliteit en algehele welzijn. Of je nu een ervaren vechtsporter bent of nog nooit een bokshandschoen hebt vastgehouden, Kick & Punch is voor iedereen toegankelijk. Onze ervaren trainer staan klaar om je te begeleiden, ongeacht je niveau. Ze leren je de juiste technieken en zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier traint"

Jongen slaat de bokshandschoenen tegen elkaar. Kick & Punch Kids Ten Post


Dus waar wacht je nog op? Trek je sportkleding aan, pak je handschoenen en doe mee met Kick & Punch! Ontdek de kracht in jezelf, verbeter je fysieke fitheid en laat je zelfvertrouwen groeien. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze spannende bokszaktrainingen in de buitenlucht en bereik nieuwe hoogten in je sportieve reis!

Kosten

Jeugd : 10 - 12 jaar en 13 - 17 jaar

Kick & Punch strippen hebben een vaste geldigheidsduur van 6 maanden. Deze strippen zijn nodig om je voor de kids trainingen aan te melden. Strippen kunnen gekocht worden direct na registratie en worden afgerekend middels iDeal.  

✅ 5x  Strippenkaart  voor 6 maanden 25 euro

✅ 10x Strippenkaart voor 6 maanden 47,50 euro

✅ 20x Strippenkaart voor 6 maanden 90 euro


Volwassenen : 18 jaar en ouder. 

Strippen hebben een vaste geldigheidsduur van 2 maanden. Deze strippen zijn nodig om je voor de trainingen aan te melden. Strippen kunnen gekocht worden direct na registratie en worden afgerekend middels iDeal.  Met een maand en jaarabonnement heb je de mogelijkheid om 4x per week aan te melden voor een training voor de K&P, maar is eveneens ook geldig voor de Bootcamp, BuitenFitness en de Sporthypnose. 


✅ 5x Strippenkaart  - 37,50  euro

✅ Maandabonnement - 55 euro/maand

✅ Jaarabonnement - 45 euro/maand


Groepslessen  


Trainingslocatie 

Gratis Proefles 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn