GROEPSLESSEN

PRIJZEN

OVERZICHT ABONNEMENTEN


VERGELIJK ABONNEMENTEN 

LOCATIESHOE WE TRAINEN?


 GRATIS PROEFLES  

 

GEWELDIGE ERVARINGEN

Anouschka Van der Kooi

Anouschka Van der Kooi

"Nooit gedacht dat ik sporten en bewegen zo geweldig zou vinden en dat ik daarvan zoveel energie krijg! Ik was nooit heel erg sportief, maar door alle ervaringen bij hypnofit, ben ik sportiever geworden. Door de BuitenFitness word ik sterk, krijg ik doorzettingsvermogen en voel ik me een powervrouw! Tevens ben ik iets minder gaan wegen, wat ik graag wilde. Ik ga elke keer met veel plezier heen, ongeacht het weer. De groep is erg gezellig!"

Annemieke Smid

Annemieke Smid

"De afwisseling van het trainen in de BuitenFitness en de Bootcamp bevalt me erg goed. En een uurtje in de BuitenFitness is behoorlijk intensief ook omdat bijna elk uur van een training weer anders is. Je gebruikt al je spieren van je lichaam, en je kan het op je eigen tempo doen. Goede begeleiding is het halve werk, en dat is wat de trainer doet. Met leuke muziek erbij is een uur zo weer voorbij. En dan het laatste nummer, hyper, hyper van Scooter! Die moet zeker als laatste blijven…want welke training je ook volgt hyper wordt je er zeker van!"

Mark Valkman

Mark Valkman

"Mijn geweldige ervaring bij Hypnofit? Ik ben via een kameraad bij Hypnofit gekomen en het is direct goed bevallen. We trainen altijd buiten in weer en wind dus behalve goed voor je conditie is het ook goed voor je weerstand. Het leuke van Hypnofit is dat zowel jongere als oudere sporters trainen en dat de training altijd doorgaat, of er nu 1, 2 of 14 mensen zijn. Ook heb je de keuze tussen BuitenFitness of Bootcampen op de Stormbaan. Aarzel niet en neem een gratis proefles!"


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn